انتصاب دکتر بلاغت معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سیستان و بلوچستان به عنوان عضو کارگروه هویت و همبستگی ملی وزارت علوم تحقیقات و فناوری

انتصاب دکتر بلاغت معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سیستان  و بلوچستان به عنوان عضو کارگروه هویت و همبستگی ملی وزارت علوم تحقیقات و فناوری

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه، دکتر غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طی حکمی دکتر بلاغت معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سیستان و بلوچستان را به عنوان عضو کارگروه هویت و همبستگی ملی وزارت علوم تحقیقات و فناوری منصوب نمودند.

حکم ایشان به شرح ذیل می باشد:

جناب آقای دکتر بلاغت

معاون محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سیستان  و بلوچستان

باسلام و احترام

نظر به سوابق و تجارب جناب عالی به موجب این حکم به مدت یک سال به عنوان عضو کارگروه هویت و همبستگی ملی وزارت علوم تحقیقات و فناوری انتخاب می شوید.

انتظار می رود با بهره گیری از ظرفیت های موجود، در تحقق اهداف و ماموریت های کارگروه و تقویت همبستگی ملی در راستای سیاست های نظام جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی گام های موثری بردارید.

توفیق روزافزون جناب عالی را از خداوند متعال مسئلت دارم.

غلامرضا غفاری

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری