برگزاری زنگ انقلاب و نمایشگاه انقلاب در دانشگاه سیستان و بلوچستان

همزمان با فرارسیدن ایام ا... دهه فجر برنامه زنگ انقلاب در دانشگاه سیستان وبلوچستان برگزار شد.

این برنامه با تقدیم گل به شهید گمنام ونواختن زنگ انقلاب آغاز شد و با سخنرانی حجه الاسلام والمسلمین صادقی مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری ودکتر رضایی سرپرست دانشگاه و اجرای گروه سرود دبستان دخترانه وپسرانه دانشگاه ادامه یافت .

مسئول دفتر نهاد در دانشگاه با تبریک ایام دهه فجر انقلاب اسلامی ابراز امیدواری کردند که این انقلاب به صاحب اصلی آن حضرت ولی عصر (ع)واصل شود. سرپرست دانشگاه نیز با مقایسه قبل و بعد انقلاب یکی از ثمرات با ارزش انقلاب اسلامی را توسعه مراکز آموزش عالی به ویژه در استان سیستان وبلوچستان دانستند. پس از این مراسم نمایشگاه انقلاب نیز افتتاح ومورد بازدید قرار گرفت. این نمایشگاه، شامل نمایشگاه مطبوعات، ایثار وشهادت و دستاوردهای دانشجویی می باشد وتا تاریخ 97/11/21 جهت بازدید عموم دایر خواهد بود.