پیام تسلیت دکتر رضایی سرپرست دانشگاه سیستان و بلوچستان در پی شهادت جمعی از مرزبانان پاسدار

به دنبال حادثه تروریستی محور خاش – زاهدان و زخمی و شهید شدن تنی چند از مرزبانان پاسدار، دکتر غلامرضا رضایی سرپرست دانشگاه سیستان و بلوچستان با محکوم نمودن این حادثه تلخ، آن را به بازماندگان و سایر مردم ولایت مدار استان پهناور سیستان و بلوچستان تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان در این پیام آمده است:

خبر شهادت و مجروح شدن جمعی از مرزبانان و پاسداران امنیت کشور عزیزمان که در حمله تروریستی شامگاه روز گذشته در محور خاش به زاهدان صورت گرفت ، تأثر و اندوه جامعه دانشگاهی استان سیستان و بلوچستان را فراهم نمود.

این‌جانب ضمن عرض تسلیت به خانواده‌های داغدار این واقعه ناگوار، اعلام می‌دارد که عزم راسخ مردم انقلابی صبور و شریف استان پهناور سیستان و بلوچستان هیچ‌گاه تسلیم این‌گونه جنایت‌ها و خباثت‌ها نشده و عناصر حقیر نخواهند توانست خلل و خدشه‌ای بر استواری ایمان، اقتدار و اراده مردم این استان وارد کنند.

از خداوند متعال برای شهیدان این حادثه علو درجات و برای مجروحان، شفای عاجل مسئلت می‌نمایم.