برگزاری شب فرهنگی ایران و افغانستان در تالار فردوسی

شب فرهنگی ایران و افغانستان با حضور دانشگاهیان دانشگاه‌های دو کشور شامگاه روز پنج‌شنبه در تالار حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، در دومین روز از برگزاری «همایش علمی بین‌المللی تعاملات دانشگاهی و آموزش، محور توسعه پایدار ایران و افغانستان» شب فرهنگی ایران و افغانستان برگزار شد.

در این محفل فرهنگی پخش کلیپ، اجرای مراسم شعرخوانی ملی و میهنی در موضوع وحدت و اجرای موسیقی حماسی و بومی از دیگر برنامه‌های این شب بود.

گفتنی است این همایش باهدف ایجاد همگرایی و افزایش سطح تبادلات علمی و فرهنگی میان متخصصان دو کشور و یافتن راهکارهای مناسب جهت رسیدن به توسعه پایدار و از میان بردن موانع و چالش‌های موجود به مدت دو روز و به میزبانی دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.