جشنواره فرهنگ‌های ایرانی (اقوام) در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد

جشنواره فرهنگ‌های ایرانی (اقوام) به مدت چهار روز و با حضور دانشجویان در محل بوستان فردوسی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان ، دکتر غلامرضا رضایی رئیس دانشگاه  با گرامیداشت حضور گسترده دانشجویان و نمایندگان فرهنگ ها در این جشنواره ، برگزاری جشنواره فرهنگ‌های ایرانی (اقوام) را بستری برای ارائه ظرفیت‌های استان‌ها و اقوام مختلف  ایرانی دانست. ایشان ضمن حمایت از برگزاری چنین جشنواره‌هایی آن را گام مهم وموثری در زمینه گسترش فرهنگ اصیل ایرانی دانست.

لازم به ذکر است این جشنواره با هدف آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با سایر فرهنگ‌ها، معرفی ظرفیت‌ها، توانایی‌های هنری و صنایع‌دستی استان‌ها و همچنین آشنایی بازدیدکنندگان با آداب و رسوم و فرهنگ مناطق مختلف کشور از سه‌شنبه تا جمعه  برگزارشده است.

در این جشنواره، اقوام مختلف ایران‌زمین به ارائه برنامه‌های خود پرداخته و با برپایی غرفه و نمایش های آئینی، فرهنگ خود را معرفی نمودند.