برنامه های سومین دهه ی سرآمدی آموزش "حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه"

به نام خدا

هر کس برای خدا دانش بیاموزد به آن عمل کند و به دیگران آموزش دهد ، در ملکوت آسمان ها به بزرگی یاد شود و گویند برای خدا آموخت و برای خدا عمل گرد و برای خدا آموزش داد. امام صادق (ع)

فرا رسیدن دهه سرآمدی آموزش و همزمانی آن با ایام پر خیر و برکت ماه شعبان را گرامی داشته و به تمامی اساتید، کارکنان و دانشجویان محترم تبریک عرض می نمایم. بی شک، پیشرفت و توسعه ایران اسلامی درگرو ارتقاء سطح دانش، مهارت، رفتار و بینش منابع انسانی است. پرورش نسلی پویا و آموزش دیده همراه با مهارت، دغدغه و نیاز اصلی جامعه ماست. دهه سرآمدی آموزش با هدف تبیین جایگاه مهم آمورش و تقویت مفاهیم و روشهای نوین آموزشی به عنوان بستر رشد و توسعه علمی کشور مطرح گردیده است. امید است، همه در راه ارتقاء کیفیت و کمیت آموزشی همراه با مهارت آموزی بر مدار اخلاق، کوشا و موفق باشیم.

دکتر فرهاد شهرکی

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه