با حضور دکتر غلامرضا رضائی، رئیس دانشگاه از قاری ممتاز و بین المللی تجلیل شد

طی مراسمی با حضور دکتر غلامرضا رضائی رئیس دانشگاه از استاد کامبوزیا قاری ممتاز و بین المللی استان تجلیل و قدردانی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، مراسم معنوی و پرفضیلت جزء خوانی قرآن کریم همه‌ساله به منظور ترویج فرهنگ قرآنی در مساجد و حسینیه‌های سطح دانشگاه و با حضور پرشور دانشگاهیان برگزار می‌گردد.

تجلیل از فعالان و قاریان جزء خوانی قرآن کریم که در ماه مبارک رمضان همکاری صمیمانه ای با دانشگاه سیستان و بلوچستان دارند یکی از رسالت های خطیر دانشگاه در زمینه ی قدردانی از ترویج دهندگان فرهنگ قرآنی در محیط های دانشگاهی است.

از این رو و در حاشیه جلسه شورای فرهنگی دانشگاه و با حضور رئیس دانشگاه از همکاری استاد مهدی کامبوزیا با دانشگاه سیستان و بلوچستان تجلیل و اظهار امیدواری گردید تا این همکاری در مسیر ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی ادامه یابد.