کسب مدال طلای پرتاب نیزه بازی های جهانی کارگران توسط دانشجوی دانشگاه سیستان و بلوچستان

صادق خادمی دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه سیستان و بلوچستان موفق به کسب مدال طلا ی بازی های جهانی کارگران در کشور اسپانیا گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، صادق خادمی دانشجوی کارشناسی ارشد فیزیولوژی ورزشی این دانشگاه در بازی های جهانی کارگران که در ورزشگاه شهر آمپوستا در کشور اسپانیا برگزار شد، مدال طلای پرتاب نیزه این دوره از رقابت ها را برای کاروان تیم ملی ایران به ارمغان آورد.

در ششمین دوره ی باز یهای جهانی کارگری که از 11 تیرماه سال جاری در کشور اسپانیا آغاز شده، 3000 ورزشکار از 42 کشور جهان به مدت 6 روز با یکدیگر به رقابت پرداختند.

گفتنی است جمهوری اسلامی ایران پیش از این و در 5 دوره ی گذشته این رقابت ها در سال های 2015 در ایتالیا و 2017 در لتونی در این مسابقات حضور داشته و این سومین حضور کاروان کشورمان در باز یهای جهانی کارگری است که با افتخار آفرینی دانشجوی دانشگاه سیستان و بلوچستان همراه شد.

روابط عمومی دانشگاه کسب این موفقیت را به این دانشجوی پرتلاش تبریک گفته، از خداوند متعال برایشان آرزوی بهروزی و سربلندی مسالت می نماید.