افتتاح نمایشگاه آثار و توانمندی های دانشجویان صنایع دستی و فرش توسط ریاست محترم دانشگاه سیستان و بلوچستان ( جناب آقای دکتر رضایی) و هیأت رئیسه محترم دانشگاه، صورت پذیرفت.

افتتاح نمایشگاه آثار و توانمندی های دانشجویان صنایع دستی و فرش توسط ریاست محترم دانشگاه سیستان و بلوچستان ( جناب  آقای دکتر رضایی) و هیأت  رئیسه محترم دانشگاه، صورت پذیرفت.

افتتاح نمایشگاه آثار و توانمندی های دانشجویان صنایع دستی و فرش توسط ریاست محترم دانشگاه سیستان و بلوچستان ( جناب  آقای دکتر رضایی) و هیأت  رئیسه محترم دانشگاه، با حضور  جمعی از اساتید و دانشجویان دانشکده هنر و معماری در محل گالری هنر، واقع در فن بازار دانشگاه، در ساعت 9 صبح روز دوشنبه 22 مهر 98 صورت پذیرفت..

نمایشگاه نیز تا تاریخ 1 آبان 98 همه روزه جهت بازدید علاقه مندان برقرار خواهد بود.

ضمنأ ساعات بازدید از نمایشگاه صبح از ساعت 9 الی 12 و عصر از ساعت 14 الی 17 می باشد.