جشنواره صنایع‌دستی به مناسبت هفته کارآفرینی برگزار شد

به مناسبت هفته کارآفرینی، جشنواره صنایع‌دستی در روز سوم آذرماه در سالن مجتمع فناوری و نوآوری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، هدف از برگزاری این جشنواره معرفی کسب‌وکارهای مبتنی بر فرهنگ بومی و محلی و ارائه این‌گونه دستاوردها در حوزه صنایع‌دستی و حمایت از مخترعین، نوآوران و کارآفرینان و فراهم آوردن تسهیلاتی جهت تجاری‌سازی ایده‌ها و محصولات است

در طی برگزاری این جشنواره چندین کسب‌وکار دانشجویی که در حوزه صنایع‌دستی مشغول به کار هستند محصولات خود را به نمایش گذاشتند.

جشنواره فوق عرضه‌ای برای ارائه دستاوردهای دانشجویی و صاحبان ایده‌های کسب‌وکار در حوزه صنایع‌دستی بود. درواقع درصورتی‌که از مخترعین و کارآفرینان حمایت شود و محیطی مناسب برای ایجاد کسب‌وکار وجود داشته باشد، افراد می‌توانند ایده‌های خود را عملی سازند و دانشگاه نیز همواره حمایت از این جوانان خلاق و پویا را سرلوحه کار خود قرار داده است.

گفتنی است در هفته کارآفرینی که هرساله از 27 آبان تا 3 آذر دستاوردهای سازمان‌ها و مراکز آموزشی معرفی می‌شوند.