دكتر عبدا...حسينی استاد سابق گروه مهندسی عمران دانشگاه سيستان و بلوچستان درگذشت

مرحوم دكتر عبدا...حسينی كه تا سال ١٣٧٧ به مدت ١٤ سال در كسوت استادى گروه مهندسی عمران دانشگاه سيستان و بلوچستان فعاليت‌هاى مثمر ثمرى داشت به رحمت خدا پيوست.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه سيستان و بلوچستان، وى مدرك دكترى مهندسى عمران (سازه-زلزله) خود را در سال ١٣٨٣ از دانشگاه صنعتی شريف كسب نمود.

ایشان داراى پژوهش‌هاى ارزشمندی بوده است كه جديدترين آن مطالعه موردى احداث شبستان زير صحن حرم امام هادى (ع) و حرم حضرت معصومه (س) با استفاده از روش اجراء از بالا به پائين است.

از مرحوم دكتر عبدا...حسينی ده‌ها مقاله علمی - تخصصی  در مجلات و ژورنال‌هاى داخلى و خارجی به چاپ رسيده است.

وی در زمان قبول دعوت حق، دانشيار پرديس دانشكده مهندسى عمران دانشگاه تهران بود.

روابط عمومی دانشگاه سيستان و بلوچستان، ضمن سپاسگزارى از خدمات و تلاش‌هاى ارزنده مرحوم دكتر عبدا...حسينی كه در مسير تعالى آموزش و پژوهش كشور بوده است، مراتب تسليت و تعزيت خود را به جامعه دانشگاهی و بازماندگان گران‌قدر آن مرحوم اعلام میدارد.