جابجایی امتحانات روزهای ۱۷ و ۱۸ دیماه ۹۸ دانشگاه سیستان و بلوچستان

بسمه تعالی

مِّنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ ۖ فَمِنْهُم مَّن قَضَىٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُم مَّن يَنتَظِرُ ۖ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا ﴿احزاب، ۲۳﴾

از ميان مؤمنان مردانى‏‌اند كه به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا كردند، برخى از آنان به شهادت رسيدند و برخى از آنها در انتظارند و (هرگز عقيده خود را) تبديل نكردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، در پی اعلام ۳ روز عزای عمومی از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و هیات دولت، به مناسبت شهادت سردار رشید، دلاور و سرافراز اسلام، سپهبد حاج قاسم سلیمانی، ابومهدی مهندس و دیگر همراهانشان به اطلاع می‌رساند، برای همراهی با دانشجویان و اساتید محترمی که قصد شرکت در مراسم تشیع پیکر پاک سردار شهید قاسم سلیمانی دارند، دانشگاه سیستان و بلوچستان کلیه‌ی امتحانات دانشگاه روز سه شنبه ۱۷ دیماه ۹۸ را به روز یکم بهمن‌ماه در همان ساعت و کلیه‌ی امتحانات روز ۱۸ دیماه را به روز ۲ بهمن‌ماه در همان ساعت تغییر می‌دهد.
لازم به ذکر است که کلیه قسمت‌های دانشگاه در طی این دو روز دایر و فعال می‌باشد.

روابط عمومی دانشگاه مجددا حضور اعضاء محترم هیات علمی، کارکنان ارجمند و دانشجویان گرامی تسلیت عرض می‌نماید و علو درجات آن شهید را از خداوند منان مسئلت می‌دارد.