معاون اداری و مالی صندوق رفاه دانشجوئی از دانشگاه بازدید کرد

دکتر مرادی پور معاون اداری و مالی صندوق رفاه دانشجویی، به همراه مدیر مالی صندوق از دانشگاه سیستان و بلوچستان بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، از مهم‌ترین اهداف سفر ایشان به این دانشگاه، تخصیص اعتبار مناسب جهت به‌روزرسانی امکانات برخی از خوابگاه‌ها و ارائه رهنمودهای لازم جهت به سرانجام رسیدن طرح کلان ارتقاء سراها و بررسی روند ارائه خدمات رفاهی ازجمله وام‌های دانشجوئی به دانشجویان عنوان گردیده است.

ایشان در طی مدت حضور خود در دانشگاه سیستان و بلوچستان از امکانات خوابگاهی و تغذیه‌ای دانشگاه و بخش‌های دیگری همچون: زمین چمن، ساختمان‌های ورزشی و سلف‌سرویس‌ها، مجتمع فرهنگی امام رضا (ع)، استخر شهید معین و بخشی از امکانات خوابگاه‌های دانشجویی بازدید و از نزدیک در جریان امورات مربوط به آن‌ها قرار گرفت.

گفتنی است طرح ارتقاء امکانات رفاهی دانشجویان رویکرد اساسی حوزه سازمان امور دانشجویان محسوب می‌شود که به‌مرور در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در حال پیگیری است.