راه اندازی نمایشگاه عکس و مطبوعات انقلاب اسلامی در دانشکده صنعت و معدن خاش

به گزارش روابط عمومی دانشکده صنعت و معدن خاش نمایشگاه عکس و مطبوعات انقلاب در دانشکده صنعت و معدن خاش راه اندازی شد.
سرپرست دانشکده صنعت و معدن خاش با تبریک ایام الله دهه فجر گفت: دهه مبارک فجر و ایام جشن پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به‌ عنوان مظهر تجلی نور در ظلمت، بی‌شک مهم‌ترین و بزرگ‌ترین تحول تاریخ اسلام در ایران است که در سایه فداکاری‌های عظیم ملت بزرگ ایران، وحدت و همدلی، خودباوری و خدامحوری، ایستادگی و مقاومت و همچنین استفاده از رهبری‌های انقلابی و حیات بخش رهبر کبیر و فقید انقلاب اسلامی ایران توانست رژیم شاهنشاهی را سرنگون و درس ظلم ستیزی را به بشریت بیاموزد.
وی اظهار داشت: استقلال و امنیت امروز را مرهون امام راحل و خون هزاران شهید گلگون کفن این مرز و بوم هستیم.
دهقان با اشاره به نقش و جایگاه مطبوعات در پیروزی انقلاب اسلامی افزود: نقش رسانه ها در پیروزی انقلاب اسلامی بسیار برجسته و تاثیرگذار بود و اصحاب رسانه با تنویر افکار عمومی نقش مهمی در این پیروزی تاریخی وسرنوشت ساز بر عهده داشتند.
وی تبیین آرمانها و اهداف انقلاب اسلامی، شناساندن و چگونگی شکل گیری انقلاب را به نسل جوان و آینده سازان انقلاب را از مهم ترین اهداف برپایی این نمایشگاه عنوان کرد و افزود: در این نمایشگاه روزنامه های سال ۵۷، عکس های مطبوعاتی روزهای شکوفایی انقلاب، پخش سخنرانی های امام خمینی (ره) و غیره جهت مرور خاطرات و شکل گیری انقلاب برای دانشجویان به نمایش گذاشته شده است.
سرپرست دانشکده صنعت و معدن خاش ادامه داد: این نمایشگاه تا پایان بهمن ماه برای بازدید علاقه مندان دایر است.
سرپرست دانشکده صنعت و معدن خاش غبار روبی گلزار شهدا، تجلیل از خانواده معظم شهدا، برپایی ایستگاه صلواتی، برگزاری محفل انس با قران کریم و برپایی نمایشگاه کتاب انقلاب را از مهم ترین برنامه های فرهنگی دهه فجر در این دانشکده برشمرد.