با توجه به اخبار و اطلاعات موجود در خصوص شیوع ویروس کرونا، به اطلاع می‌رساند پیرو جلسه فوق‌العاده ستاد پدافند غیرعامل استان سیستان و بلوچستان، جلسه هماهنگی اقدامات پیشگیرانه در دانشگاه تشکیل گردید. لذا ضمن دعوت به آرامش، به استحضار دانشجویان محترم می‌رساند مدیریت دانشگاه بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی، کلیه‌ی فعالیت‌های دانشجویی دانشگاه سیستان و بلوچستان، اعم از کلاس‌های آموزشی، دفاع از پایان نامه های تحصیلات تکمیلی ، امور خوابگاه‌ها، سرویس‌های ایاب و ذهاب، بوفه‌ها ، سلف سرویس ها و رستوران‌های دانشجویی را تا تاریخ ۹ اسفندماه تعطیل اعلام می‌نماید. بدیهی است در صورت ادامه‌ی وضعیت حاضر این تعطیلی قابل تمدید می‌باشد.
لازم به ذکر است که سایر بخش‌ها و فعالیت‌های اداری دانشگاه همچنان دایر است.