اطلاعیه شماره 2 گروه اسنعدادهای درخشان دانشگاه درخصوص پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد بدون آزمون استعدادهای درخشان در مهر ماه 99

پیرو اطلاعیه شماره "1" گروه استعدادهای درخشان دانشگاه سیستان و بلوچستان که در صفحه اول وبسایت دانشگاه در خصوص پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد بدون شرکت در آزمون ورودی استعدادهای درخشان جهت مهرماه 99 قابل مشاهده است، به اطلاع می ‌رساند کلیه دانشجویان کارشناسی دانشگاه سیستان و بلوچستان که اسامی آنها پیوست اطلاعیه شماره "1" می باشد، بایستی جهت ثبت نام اولیه تنها از طریق ایمیل به bto@usb.ac.ir نسبت به تکمیل کلیه موارد فرم "ب" (پیوست اطلاعیه شماره "1") و ارسال آن بهمراه یک برگ کپی شناسنامه و کارت ملی خود اقدام نمایند.
بدیهی است به دلیل شرایط موجود از هرگونه مراجعه حضوری به گروه استعدادهای درخشان جهت ثبت نام اولیه خودداری فرمایید و تنها از طریق اطلاعیه های درج شده در صفحه اول وبسایت دانشگاه و ایمیل دفتر، مراحل پذیرش خود را  پیگیری نمایید.

با تشکر
گروه استعدادهای درخشان