رساله دکتری دانشجوی دانشگاه سیستان وبلوچستان در جشنواره پایان نامه های برتر حائز کسب رتبه برتر شد.

رساله دکتری دانشجوی دانشگاه سیستان وبلوچستان، مهدی دهمرده پهلوان در جشنواره پایان نامه های برتر حائز کسب رتبه برتر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان ، رساله دکتری مهدی دهمرده پهلوان با عنوان "بررسی فرایند تخصصی شدن محصولات و پیچیدگی های اقتصادی شمال شرق ایران بر مبنای داده های محوطه قارا چشمه" در محور پایان نامه های دانشگاهی و همچنین مقاله ایشان با همین عنوان، در محور مقالات علمی ارائه و پس از طی مراحل داوری، مورد تایید کمیته ی داوران جشنواره قرار گرفته و برگزيده ی نهایی شده است.

روابط عمومی دانشگاه  افتخارات کسب شده از سوی این دانشجوی گرامی را حضور دکتر روح اله شیرازی استاد راهنمای این اثر، صمیمانه تبریک عرض نموده، از خداوند متعال موفقیت و بهروزی ایشان را مسالت می نماید.

امتیاز به خبر :

تصاویر مرتبط