پایان نامه کارشناسی ارشد دانشجوی دانشگاه سیستان وبلوچستان، در جشنواره پایان نامه های برتر حائز کسب رتبه برتر شد.

پایان نامه کارشناسی ارشد دانشجوی دانشگاه سیستان وبلوچستان، حکیمه واعظی در جشنواره پایان نامه های برتر حائز کسب رتبه برتر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان ، پایان نامه کارشناسی ارشد حکیمه واعظی با عنوان "تأثیر قصد کارآفرینانه بر شکل گیری رفتار کارآفرینانه دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان" در محور پایان نامه های دانشگاهی ارائه و پس از طی مراحل داوری، مورد تایید کمیته ی داوران جشنواره قرار گرفته و برگزيده ی نهایی شده است.

روابط عمومی دانشگاه  افتخارات کسب شده از سوی این دانشجوی گرامی را حضور دکتر مهدی زیودار استاد راهنمای این اثر، صمیمانه تبریک عرض نموده، از خداوند متعال موفقیت و بهروزی ایشان را مسالت می نماید.

امتیاز به خبر :

تصاویر مرتبط