مراسم زنگ آغاز سال تحصیلی جدید در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد

مراسم  زنگ آغاز سال تحصیلی جدید در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد

زنگ آغاز سال تحصیلی جدید  در روز شنبه مورخ 22 شهریور 99 در جوار مزار شهید گمنام آغاز گردید.

در ابتدا ریاست دانشگاه با گرامیداشت تقارن ایام محرم با آغاز سال تحصیلی جدید،  از حوزه‌های مختلف دانشگاه  که در ایام ویروس کرونا توانستند با سربلندی و آرامش سال تحصیلی را با موفقیت به پایان برسانند، تشکر نمودند و در سال جاری برای کلیه دست اندرکاران و حوزه‌های مختلف آرزوی موفقیت نمودند . همچنین اظهار امیدواری کردند که تمامی اساتید، مدیران و کارمندان دانشگاه برای رفع مشکلات حوزه خود اهتمام داشته باشند.

سپس حجت الاسلام و المسلمین آقا طهرانی مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری،  ضمن گرامیداشت آغاز سال تحصیلی و ایام عزای حسینی در سخنان کوتاهی بر اهمیت تعلیم و تعلم در هر شرایطی تاکید نمودند.

در پایان هم دکتر شهرکی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه  ضمن ارائه گزارش مختصری از هماهنگی و برنامه ریزی در حوزه آموزشی در شرایط کرونا،  از کسانی که ایشان  را در این برهه حساس یاری نمودند، تشکرو قدردانی کردند.در انتهای برنامه زنگ آغــــاز سال تـــــحصیلی نواخته شد.