مرکز پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و آموزش مهارت‌های زندگی

مرکز پیشگیری از آسیب­های اجتماعی و آموزش مهارتهای زندگی دانشگاه سیستان و بلوچستان با رعایت حفظ پروتکل های بهداشتی از تاریخ 99/06/17 فعالیتها و خدمات خود را با انجمن‌های مردم نهاد سطح شهر بصورت منظم، براساس برنامه‌ریزی هفتگی آغاز نموده است. انجمن‌هایی از قبیل OA، SA،Aa  ، NA،Da  این جلسات را برگزار می‌کنند.

این جلسات بصورت عمومی برگزار می‌گردد و افراد شرکت کننده در این جلسات عمدتا از سطح شهر زاهدان و استان می‌باشد. همچنین دانشجویان دانشگاه‌ها نیز می‌توانند عضو این انجمن‌ها گردیده و از خدمات آن بصورت رایگان بهره‌مند شوند.لازم به توضیح است که هریک از انجمن های یاد شده تشکلی از اعضای مبتلا به یکی از آسیب های اجتماعی هستند که با بهره گیری از تجربیات و امیدآفرینی یکدیگر در پی رهایی از بیماری خود هستند.

فایل پیوست