هم اندیشی کارشناسان حوزه مدیریت اجتماعی دانشگاه با اداره کل بهزیستی استان

در راستای تحقق شعار دانشگاه جامعه محور و مسئولیت اجتماعی دانشگاه، جلسه هم‌اندیشی کارشناسان حوزه اجتماعی و سیاستگذاری دانشگاه سیستان و بلوچستان و کارشناسان حوزه اجتماعی و پیشگیری از آسیب‌های اداره کل بهزیستی استان به میزبانی مجموعه بهزیستی برگزار گردید.

در این جلسه پتانسیل‌های دو طرف در جهت همکاری‌های مشترک با هدف کاهش آسیب‌ها و پیشگیری از معضلات اجتماعی بررسی شد‌ و بر نقش محوری دانشگاه در خصوص انجام پژوهش‌های اجتماعی، تهیه اطلس آسیب‌های اجتماعی استان، کمک های جهادی در حوزه‌های آموزشی و تعاملی و استفاده از امکانات و توانمندی های فیزیکی دانشگاه تاکید گردید. در ضمن حوزه‌های مختلف بهزیستی نیز جهت استفاده دانشجویان و سایر دانشگاهیان مورد بررسی قرار گرفت. با توجه به گستردگی مباحث، ادامه جلسه به هفته‌های آتی موکول گردید.