گرامیداشت هفته وحدت در معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سیستان و بلوچستان

پيامبرصلي الله عليه وآله: الجَماعَةُ رَحمَةٌ و الفُرقَةُ عَذاب

وحدت مايه رحمت، و تفرقه موجب عذاب است.

إلههم واحد و نبیهم واحد و کتابهم واحد أفأمرهم الله سبحانه بالإختلاف فأطاعوه أم نهاهم عنه فعصوه؟اخدا یکی، پیامبر یکی، و کتاب یکی است. آیا آنها را خداوند به اختلاف و دو دستگی فرمان داده و او را اطاعت می کنند؟ یا آنها را از اختلاف نهی کرده و فرمانش را سرپیچی می کنند؟ (نهج البلاغه، خطبه 18)

هفته ی وحدت، میراث گرانبهای بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(سلام الله علیه) است که نوید بخش همدلی و همبستگی برای نیل به اهداف عالیه اسلامی است، جامعه دانشگاهی وظیفه دارد با تأسی به سیره پیامبر اکرم (ص) برای تحقق هرچه بیشتر وحدت مسلمین، حفظ کرامت انسانی، تقویت صلح و مودت مسلمانان بیش ازپیش این موضوع را تبیین نماید. امروزه با توجه به عنادورزیهایی که از ناحیه دشمنان اسلام نسبت به مقدسات اسلامی و به نام آزادی بیان دیده می شود، ضرورت این گونه اقدامات وحدت بخش  بیش از پیش نمایان می گردد. معاونت فرهنگی دانشگاه سیستان و بلوچستان ضمن تبریک خجسته زاد روز رسول مهربانی محمد مصطفی (ص) و میلاد مسعود و فرخنده امام جعفر صادق (ع) ، ششمین اختر تابناک امامت و ولایت بر تمامی مسلمین، آغاز هفته وحدت را گرامی می دارد.