به گزارش دفتر همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه، در جهت گسترش همکاری‌های علمی و بین‌المللی، چهارمین نشست تخصصی از سلسله گفتگوهای دو جانبه با دانشگاه کابل در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد. این نشست در تاریخ ۱۰ اسفند ماه ۱۳۹۹ با حضور مدیران دانشکده ریاضی، آمار و کامپیوتر  و دانشکده هنر و معماری دو دانشگاه برگزار گردید. در این دور از گفتگوهای تخصصیِ دانشکده‌ها، هریک از طرف‌ها به ارایه‌ی امکانات، توانمندی‌ها و ظرفیت‌های دانشکده خود پرداختند و پیشنهادات اولیه در خصوص اعطای بورسیه‌های تحصیلی در مقطع تحصیلات تکمیلی، به اشتراک گذاری کتابخانه‌ی الکترونیکی دانشگاه سیستان و بلوچستان با دانشگاه کابل، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و پژوهشی مشترک، ارائه طرح های تخصصی در برخی رشته‌های موجود در دانشکده‌ها و تسهیل تبادل نظر اساتید میان دانشکده‌های دو کشور جهت ارتقای سطح علمی اساتید دو طرف طرح و بررسی شد.

در پایان مقرر گردید که ارتباطات علمی، پژوهشی و فرهنگی بطور تخصصی تر میان مدیران دانشکده‌ها با همتایان خود برقرار گردد.