برگزاری نشست بصیرت افزایی و روشنگری با عنوان: هر ایرانی یک ستاد

نشست بصیرت افزایی و روشنگری برای حضور حداکثری و  پرشور در انتخابات با موضوع: هر ایرانی یک ستاد در دانشگاه برگزار شد.

به گزارش بسیج اساتید دانشگاه سیستان و بلوچستان نشست بصیرت افزایی و روشنگری برای حضور حداکثری و پرشور در انتخابات با موضوع: هر ایرانی یک ستاد در تاریخ ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ در تالار امام رضا علیه‌السلام دانشگاه برگزار شد. حجت‌الاسلام والمسلمین بامری مسئول محترم دفاتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان ضمن بیان فلسفه انتخابات در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و تفاوت‌های آشکار آن با انتخابات در دیگر کشورها، نسبت به حضور حداکثری مردم در این صحنه عظیم تاکید کرد.
دیگر سخنران این نشست دکتر حسین عبدالهی فر  معاون بررسی و گفتمان سازی سازمان بسیج اساتید کشور نیز جنگ روانی دشمنان بر علیه ملت ایران را در جهت سرد کردن تنور انتخابات ارزیابی کرد و گفت باید با عدد و رقم و تعداد مشارکت کنندگان در انتخابات به دشمنان و معاندان نشان داد که ملت شریف ایران برای حفظ نظام اسلامی از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد.
گفتنی است دانشگاه سیستان و بلوچستان تا روز انتخابات نشست ها و مراسم گوناگونی برگزار می‌کند.