تقدیر ریاست دانشگاه از فعالان قرآنی در ماه مبارک رمضان

طی مراسمی با حضور ریاست دانشگاه از فعالان و قاریان قرآن کریم در ماه مبارک رمضان تجلیل و قدردانی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این مراسم معنوی و پرفضیلت در روز چهارشنبه سی ویکم خردادماه و به مناسبت گرامیداشت شهدای منا در سالن کنفرانس سازمان مرکزی برگزار گردید.

در ادامه پس از برگزاری تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید، به جهت کمک به ترویج فرهنگ قرآنی به تعدادی از قاریان و شرکت‌کنندگان و دست اندرکاران این مراسم هدایایی اهداء شد که اسامی برخی از این عزیزان به شرح زیر است:

- مولوی سالارزهی- محمود محمد قاسمی-مصطفی سرگزی- علیرضا اسماعیلی – حسن سالارزهی –مجید اربابی –علیرضا جعفری پناه –دکتر سید فرید خلیفه لو و دکتر سید رضا بلاغت.

در پایان نیز هدایای مسابقات قرآنی به نمایندگی از برندگان به 5 نفر، به رسم یادبود به شرح ذیل اهداء گردید:

-خانم‌ها: شهرکی –اعیانی –رحیمی-صبوحی و آقای کلدوی.