برگزاری اولین نشست از دوره هشتم هیئت ممیزه دانشگاه سیستان و بلوچستان

نخستین نشست از دوره هشتم هیئت ممیزه دانشگاه سیستان و بلوچستان و مؤسسات عضو در روز پنج‌شنبه ۱۰ تیرماه امسال با حضور اعضای هیئت ممیزه و رؤسای دانشگاه‌های ولایت، دریانوردی و علوم دریایی چابهار و مجتمع آموزش عالی سراوان به شکل مجازی برگزار شد.

به گزارش حوزه معاونت آموزشی دانشگاه اولین جلسه از دوره هشتم هیات ممیزه دانشگاه سیستان و بلوچستان پنجشنبه ۱۰ تیرماه ۱۴۰۰ ساعت ۹ صبح با حضور تمامی اعضا از شهرهای تهران، مشهد و زاهدان بصورت الکترونیکی برگزار شد. در این جلسه همچنین راسای دانشگاه‌های دریانوردی و علوم دریایی چابهار، دانشگاه ولایت و مجتمع آموزش عالی سراوان حضور داشتند.
در ابتدای جلسه دکتر رضایی، ریاست دانشگاه و رئیس هشتمین دوره هیات ممیزه دانشگاه سیستان و بلوچستان ضمن عرض خیر مقدم و معرفی اعضا، از حضور ارزشمند ایشان قدردانی نمود.

در ادامه جلسه با رای اعضای هیات ممیزه دانشگاه، دکتر فرهاد شهرکی بعنوان دبیر هشتمین دوره هیات ممیزه دانشگاه انتخاب شد.
در ادامه جلسه با رای اعضای هیات ممیزه، رؤسای کمیسیون‌های تخصصی هیات ممیزه به شرح زیر انتخاب شدند:
دکتر عبدالحسین طاهری، رئیس کمیسیون تخصصی کشاورزی
دکتر صمد سامانیان، رئیس کمیسیون تخصصی هنر و معماری
دکتر داود محبی کلهری، رئیس کمیسیون تخصصی فنی و مهندسی
دکتر نورمحمد یعقوبی، رئیس کمیسیون تخصصی علوم اجتماعی
دکتر عباسعلی آهنگر، رئیس کمیسیون تخصصی علوم انسانی
دکتر حسن میش مست نهی، رئیس کمیسیون تخصصی علوم پایه

در ادامه جلسه با رای اعضای هیات ممیزه دانشگاه، اعضای کمیسیون‌های شش‌گانه تخصصی نیز انتخاب شدند.
سپس با درخواست‌های ۶ نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه‌های استان برای تبدیل وضعیت از رسمی آزمایشی به رسمی قطعی که تقاضای آنها قبل از اردیبهشت ۱۴۰۰ در دبیرخانه هیات ممیزه ثبت شده بود با رای اعضا موافقت شد.

همچنین با درخواست‌های ۹ نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه‌های استان از مربی به استادیاری با رای اعضا موافقت شد.

در پایان مقرر شد جلسه دوم دوره هشتم هیات ممیزه در پنجشنبه ۸ مهرماه ۱۴۰۰ در دو جلسه صبح و عصر تشکیل شود.