نام نویسی در طرح غدیر(عضویت فراگیرکتابخانه ها)

کتابخانه مرکزی دانشگاه برای امکان بخشیدن به دسترسی مستقیم دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اساتید محترم دانشگاه به منابع کتابخانه های دانشگاهی زیرنظر وزارت علوم تحقیقات و فناوری کشور، شرایط عضویت در طرح غدیر را فراهم کرده است.‏ اساتید محترم و دانشجویان تحصیلات تکمیلی عضو کتابخانه  که نیاز به استفاده از منابع سایر کتابخانه های دانشگاهی را دارند، می توانند برای نام نویسی در طرح غدیر ، با در دست داشتن کپی حکم کارگزینی و کارت شناسایی برای اساتید محترم و کارت دانشجویی و کارت ملی برای دانشجویان عزیزدر ساعات اداری به بخش سمعی و بصری (طبقه همکف) کتابخانه مرکزی مراجعه فرمایند.‏ بعد از انجام مراحل ابتدایی و تکمیلی نام نویسی در سایت طرح غدیر (https://ghadir.irandoc.ac.ir)‏، و گذشت حداقل 10 روز کاری برای دریافت کارتهای غدیر با در دست داشتن کارت دانشجویی به بخش سمعی و بصری مراجعه و بسته عضویت (یک کارت عضویت و سه کارت امانت) دریافت می کنند و به عضویت طرح درخواهند آمد. اعضاء طرح موظف هستند در هنگام تسویه حساب از کتابخانه، کارت های دریافت شده را به واحد تسویه حساب تحویل دهند.ساعت مراجعه  از شنبه تا چهارشنبه 8 الی 14 ظهر می باشد.