دیدار معاون وزیر علوم، تحقیقات وفناوری با خانواده شهدای هیئت علمی

دکتر باقری معاون وزیر و رئیس هیئت های ممیزه و هیئت های امنای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شامگاه روز سه شنبه چهارم مهرماه به دیدار خانواده شهید نیکبخت رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به مناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس و به منظور قدردانی و پاسداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و به ویژه شهدای آموزش عالی، شامگاه روز سه شنبه چهارم مهرماه 96، دکتر باقری معاون وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به همراه هیئت رئیسه و جمعی از مسئولان دست اندر کار دانشگاه سیستان و بلوچستان، به دیدار خانواده دکتر نیکبخت (برادرشهید نیکبخت) رسیدند و ضمن دیدار و گفتگو در فضایی صمیمی و دوستانه، از نزدیک با خانواده آن شهید معظم دیدار و گفتگو نمودند.

دکتر باقری در این دیدار در مورد جایگاه والای شهدای انقلاب گفت: ما مدیون خون شهداء، ایثارگران و پیش کسوتان جنگ تحمیلی هستیم چرا که عزت امروز ما ثمره زحمات و دلاور مردی های آنان است.

لازم به ذکر است که دیدار از خانواده ی معظم شهدا رسم نیکی ست که همواره در دانشگاه در مناسبت های گوناگون انجام می پذیرد.