کارگاه تخصصی آموزشی نشریات دانشگاهی برگزار شد

کارگاه تخصصی آموزشی نشریات دانشگاهی به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه  با حضور اساتید مطرح استان، آقایان آرشام هنرکار، مححمدکاظم زحمت کش و سعید دهنوی  مورخ 17 و 24 آذر 1396 در محل سرای قرآن و عترت برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه کارگاه مذکور به منظور فراهم نمودن شرایط مناسب در عرصه نشریات دانشجویی، رصد فرصت ها و تهدیدهای پیش روی فعالان نشریات و تلاش در جهت تعیین راهبرد علمی و عملی به منظور تقویت کادر تحریریه و ایجاد شرایط مطلوب جهت ورود و کسب رتبه در جشنواره های استانی و کشوری و با حضور پرشور دانشجویان علاقمند برگزار گردید.

در این کارگاه موضوعاتی از قبیل مدیریت نشریات، خبرنویسی، گزارش نویسی، تیترنویسی،  ویرایش و صفحه آرایی، مبانی عکاسی و سواد بصری و ... ارائه گردید.

در پایان نیز شرکت کنندگان در نظرسنجی شرکت نمودند که نتایج آن متعاقبا اعلام خواهد گردید.

قابل ذکر است  بنا بر مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اخذ مجوز نشریه دانشگاهی منوط به گذراندن کارگاه آموزشی نشریات می باشد و به شرکت کنندگان گواهی آموزشی 16 ساعت حضور در کارگاه اعطا خواهد گردید.