فراخوان جذب و پذیرش مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان

مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان، بر اساس سیاست های برنامه های سوم و چهارم توسعه دولت و به منظور ایجاد اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی، تجاری ­سازی دستاوردهای تحقیقاتی – کاربردی و تسهیل در انتقال دانش و فناوری از مراکز دانشگاهی به دیگر مراکز جامعه و صنعت، شکل گرفته است. در همین راستا این مجموعه از اعضای هیات علمی و دانشجویانی که دارایطرح یا ایده ای هستند که  باتکیه برفناوری وباتوجه به جنبه های تجاری وبازاریابی منجربه ایجادمحصولی اارائه خدمات با ارزش ا  فزوده بالامیگردد.دعوت به همکاری می نماید.

اعضا هيات علمي ودانشجویان صاحب ایده یا طرح های قابل پذیرش مي توانند در قالب واحد ها يا شركت هاي فناوري براي مدت تعيين شده در مرکز رشد مجتمع فناوری و نوآوری مستقر شده و از خدمات، اطلاعات، مشاوره هاو تجهيزات آن مرکز استفاده نمايند.

جهت كسب اطلاعات بيشتر و دريافت فرم کاربرگ مخصوص واحدهاي فناوري به وبگاه مجتمع فناوری و نوآوری www.itcusb.irمراجعه وياباتلفن 31136445-054 تماس حاصل نمایید.

حمایت های مجتمع فناوری و نوآوری ویژه ی اعضای هیات علمی

• مشاوره رایگان در زمینه حقوقی، مالی، تجاری سازی و ...
  • انجام خدمات ثبت شرکت، ثبت اختراع و کمک در تسریع فرآیند دانش بنیان شدن شرکت
  • ارائه تسهیلات مالی با توجه به نوع طرح
  • کمک به شبکه سازی و رفع موانع اداری
  • تاثیر فعالیت‌های فناورانه و تجاری‌سازی در ارتقا و ترفیع علمی عضو هیات علمی بر اساس آیین‌نامه ارتقا و ترفیع ( آیین نامه ارتقا به پیوست ارسال می گردد.)

حمایت های مجتمع فناوری و نوآوری ویژه ی دانشجويان تحصيلات تكميلي

• حداکثر یک نمره برای پایان نامه  هایی که بنا بر تایید حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه به ثبت و تشکیل واحد فناور در مرکز رشد دانشگاه منجر شوند، در نظر گرفته می شود. لازم به ذکر است که یک نمره مذکور نیز در قالب بیست نمره پایان نامه لحاظ می گردد. ( آیین نامه آموزشی کارشناسی ارشد ( ماده 25)به پیوست ارسال می گردد.)

خدمات و حمایت های عمومی مجتمع فناوری و نوآوری:

• خدمات استقراروامکانات اداری لازم (تامین دفتركاری،تلفن،اینترنت و...)
  • حمایت مالی - اعتباری
  • حمایت‌های حقوقی وقانونی
  • خدمات آموزشی و مشاوره‌ای
  • خدمات آزمایشگاهی،كارگاهی واینترنتی،شبکه‌ای واطلاع‌رسانی
  • بسترسازی جهت تجاری‌سازی دستاوردهای پژوهشی فناورانه
  • کمک برای شکل‌گیری شرکت‌های خصوصی دانش‌بنیان
  • کاهش ریسک شرکت‌های نو بنیاد از طریق ارائه مشاوره‌های تخصصی وکمک به جذب سرمایه‌های اولیه