برگزاری جلسه شورای هماهنگی فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای استان و کمیته دانشگاهیان دهه فجر استان

جلسه شورای هماهنگی فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای استان و کمیته دانشگاهیان دهه فجر استان با حضور روسا و معاونین فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های استان سیستان و بلوچستان در سالن کنفرانس سازمان مرکزی دانشگاه سیستان و بلوچستان در روز چهارشنبه 1396/11/4 برگزار شد.

در شروع جلسه آقای دکتر بلاغت، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سیستان و بلوچستان پس از خیر مقدم به حضار گرامی، به ایراد سخن پرداخت و با توجه به مسئولیت کمیته دانشگاهیان دهه فجر استان، روئوس مصوبات شورای هماهنگی ستاد بزرگداشت دهه فجر استان را برای حاضران در جلسه تشریح کرد.

همچنین مجموعه ای از اهداف، سیاست ها، خط مشی و اولویت های سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی که توسط دفتر مطالعات و برنامه ریزی ستاد مرکزی دهه فجر تهیه و تدوین شده بود، در اختیار نمایندگان حاضر در جلسه قرار گرفت و در مورد آن بحث و گفتگو گردید.

در این جلسه مقرر شد که برنامه های مصوب و اجرا شده دانشگاهها، تا پایان بهمن ماه 1396 به دانشگاه سیستان و بلوچستان جهت تجمیع و ارائه به مراجع ذیربط ارسال شود.