افتتاح مرکز تخصصی پیشگیری از آسیب های اجتماعی با حضور استاندار

مرکز تخصصی پیشگیری از آسیب های اجتماعی و نمایشگاه دائمی پیشگیری از اعتیاد همزمان با دهه فجر انقلاب با حضور مهندس دانیال محبی استاندار سیستان و بلوچستان، امروز 18 بهمن ماه 96 در دانشکده ادبیات و علوم انسانی افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این مرکز به منظور تقویت و گسترش برنامه های پیشگیری از اعتیاد و با هدف مصون سازی آحاد سالم و در معرض خطر استان و همزمان با ایام ا... دهه فجر با حضور سید دانیال محبی استاندار و رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، دکتر بندانی رئیس دانشگاه، جمعی از مسئولان و مدیران سازمان ها و نهادهای استان افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

در آیین افتتاح این مرکز دکتر بندانی اهداف و انگیزه های ایجاد این مرکز را برشمرد و استاندار نیز ضمن اظهار خرسندی از ایجاد این مرکز، افتتاح آن را به فال نیک گرفت و اظهار نمود تا این مرکز دستاوردهای ارزشمندی را برای استان و منطقه به همراه داشته باشد.

گفتنی است مرکز تخصصی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی شامل واحدها و فعالیت های ذیل می باشد:

-نمایشگاه دائمی کتاب، مجلات و محصولات تولیدی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و آموزش مهارت‌های زندگی

-فروشگاه دائمی کتاب و محصولات سمعی و بصری ازجمله محصولات رشد و...

-دبیرخانه‌ی مسابقات سبک زندگی اسلامی، مهارت‌های زندگی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی

-برگزاری کارگاه‌های آموزشی زندگی به توان 2

-همکاری در برگزاری همایش‌ها، درس گروهی‌ها، گردهمایی ها و... در سطح استان و منطقه

-رصد و برنامه‌ریزی اوقات فراغت کودکان و نوجوانان و جوانان در استان‌های منطقه جنوب شرق

-برگزاری سخنرانی‌های دوره‌ای در محل نمایشگاه دائمی

-ارائه خدمات مشاوره

-جلب حمایت خیرین در حوزه اجتماعی و در جهت اجرای فعالیت‌های یازده ‌گانه مرکز

-ایجاد بانک اطلاعات از مدرسین (استانی، منطقه‌ای و کشوری)

لازم به ذکر است که محل استقرار این مرکز در دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشگاه سیستان و بلوچستان می‌باشد.