امضاء تفاهم نامه همکاری شرکت نفت و دانشگاه سیستان و بلوچستان

تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه سیستان و بلوچستان و شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی در روز سه شنبه ۲۸ فروردین ماه ۹۷ در سالن کنفرانس حوزه ریاست به امضاء رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به منظور توسعه‌ی همکاری مشترک و همه جانبه علمی، پژوهشی و فنآوری و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود، تفاهم نامه همکاری فی‌مابین شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی و دانشگاه منعقد و به امضاء رسید.

موضوع این تفاهم نامه تقویت و توسعه همکاری‌های فی‌مابین با هدف دسترسی و بکار‌گیری دانش فنی و فنآوری روزآمد در اجرای طرح های پژوهشی، مطالعاتی، توسعه‌ای، کاربردی و مشاوره‌ای در موضوعات مرتبط با نیازهای شرکت به منظور دستیابی به دانش مربوطه و فنآوری‌های مورد نیاز می‌باشد که  شرح موضوعات آن عبارتند از:

- انجام طرح‌های تحقیقاتی و توسعه فنآوری مورد نیاز،

- ایجاد زمینه های مناسب جهت بهره گیری از توانمندی‌ها و خدمات از قبیل تجهیزات پژوهشی،

- برگزاری نشست‌ها، دوره‌ها وکارگاه‌های آموزشی حسب اعلام نیاز طرفین،

- حمایت از پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی با موضوعات مرتبط با فعالیت‌های شرکت،

- تاسیس دفتر ارتباطی در دانشگاه،

- برگزاری نشست‌های علمی مشترک، انتقال تجربیات و نیازهای شرکت به دانشگاه و بالعکس و تبادل اطلاعات،

- ترجمه و تالیف و چاپ مقالات و کتب و انتشار نشریات مورد نیاز شرکت،

- ارائه برنامه توسعه فنآوری و مشاوره علمی و پژوهشی جهت پروژه‌های مطالعاتی و پژوهشی شرکت برحسب نیاز،

- مشاوره در زمینه شناسایی و تعریف نیازهای پژوهشی و فن‌آوری،

- همکاری در زمینه فنآوری اطلاعات،

- بر اساس مهمترین بندهای این تفاهم‌نامه و با توجه به رسالت و جایگاه دانشگاه و فراهم بودن امکان دسترسی به روز آمدترین فنآوری و دانش‌های فنی در جهان، دانشگاه تلاش می نماید که فنآوری‌های مورد نیاز شرکت را از طریق هماهنگی و همکاری دو جانبه در اختیار شرکت قرار دهد.

- دانشگاه اجرای طرح‌های توسعه فنآوری و انجام پروژه‌های تحقیقاتی مورد نیاز شرکت را در اولویت نسبی قرار خواهد داد.

- شرکت در رابطه با پروژه‌های تحقیقاتی مرتبط و مورد نیاز و با ملحوظ داشتن مقررات، دانشگاه را در اولویت نسبی قرار خواهد داد.

- دانشگاه در صورت در‌خواست شرکت نسبت به معرفی اعضای هیئت علمی جهت انجام مشاوره‌های علمی اقدام می‌نماید.

- دانشگاه نسبت به تشویق دانشجویان تحصیلات تکمیلی به تهیه پایان نامه‌هایی متناسب با نیازهای شرکت، تلاش می نماید.

این تفاهم نامه به مدت سه سال اعتبار دارد و بازنگری، اصلاح و یا تغییرات اساسی در مفاد آن با توافق طرفین امکان پذیر است.