برگزاری دومین روز از چهارمین همایش تحصیلات تکمیلی

دومین روز از چهارمین همایش تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی که مختص گروههای مهندسی شیمی و مواد بود با حضور جمع کثیری از دانشجویان و اساتید در سوم اردیبهشت ماه برگزار گردید. در ابتدای این مراسم پس از قرائت آیاتی از قران کریم و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران جناب آقای دکتر داود محبی کلهری ریاست محترم دانشکده مهندسی ضمن عرض خیر مقدم و تشکر از حضور چشمگیر اساتید و دانشجویان سخنانی در جایگاه اهمیت همایش تحصیلات تکمیلی در جهت ارتقاء امور پژوهشی مربوط به پایان نامه های دانشجویان تحصیلات تکمیلی ایراد فرمودند. معاون محترم اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان نیز به اراِئه سخنرانی  با موضوع کاربرد وهدایت پایان نامه ها در راستای تدوین استانداردهای ملی و بین المللی پرداختند . جناب اقای دکتر مهدی شفیعی آفارانی نیز سخنانی در خصوص ارتباط بین سیاست و علم بیان کردند. در این روز درمجموع تعداد 8مقاله به‌صورت شفاهی توسط دانشجویان مهندسی شیمی و7مقاله به‌صورت پوستری توسط دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی مواد ارائه گردید.