برگزاری محفل انس با قرآن کریم در دانشگاه به مناسبت ماه رمضان

محفل انس با قرآن کریم در روزهای ماه مبارک رمضان با حضور قاریان ممتاز در سالن اجتماعات سازمان مرکزی دانشگاه آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، ماه رحمت و ضیافت الهی، محفل انس با قرآن کریم با هدف ایجاد فرصتی برای بهره گیری هر چه بیشتر از گنجینه های الهی و نشر فرهنگ قرآنی با حضور جمع کثیری از دانشگاهیان دانشگاه در سالن اجتماعات سازمان مرکزی برگزار میگردد.

در این جلسات معنوی، جزء خوانی قرآن کریم با حضور حجت الاسلام والمسلمین صادقی مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه و قاریان برجسته وممتاز کشور آقایان، استاد مهدی کامبوزیا و استاد سرگزی در محل سازمان مرکزی دانشگاه برگزارشد.

گفتنی است این جلسات تا پایان ماه ضیافت الهی هرروز صبح با حضور علاقه‌مندان و مشتاقان ادامه دارد.