مشعل گاز در دانشگاه روشن شد.

مشعل گاز پس از آیین افتتاح ایستگاه تی بی اس شبکه گاز رسانی در دانشگاه روشن شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در پی تلاشهای صورت گرفته توسط دست اندرکاران بخشهای مختلف دانشگاه شامگاه پنج شنبه مورخ 97/7/26 مشعل گاز با حضور ریاست دانشگاه روشن شد.

پروژه انتقال گاز به دانشگاه که از اولین روزهای ورود گاز به شهر زاهدان در دستور کار قرار گرفته بود علیرغم محدودیت های موجود در تامین منابع مالی با تدابیر صورت گرفته با سرعت مناسبی در حال انجام می باشد، شایان ذکر است هم اکنون عملیات انتقال گاز به سلف سرویس مرکزی دانشگاه به اتمام رسیده و پخت غذا در سلف سرویس جدید با گاز شهری صورت خواهد گرفت. همچنین عملیات انتقال گاز به موتور خانه ها، خوابگاهها، بخش های اداری و منازل سازمانی اساتید در دستور کار می باشد که امید می رود در آینده ای نه چندان دور، تمامی بخش های دانشگاه تحت پوشش شبکه گاز رسانی قرار گیرد.

روابط عمومی دانشگاه این رخداد ارزشمند را که تاثیرات شگرفی در حوزه مدیریت انرژی و رفاه عمومی خواهد داشت را به همه دانشگاهیان عزیز شادباش عرض می نماید.