برگزاری کارگاه‌های آموزشی از سوی مجتمع فن‌آوری و نوآوری دانشگاه

از سوی مجتمع فن‌آوری و نوآوری دانشگاه مجموعه کارگاه‌های آموزشی برای دانش آموزان بازمانده از تحصیل (دانش آموزان  مدارس آینده‌نگر) برگزار شد.

به گفته رئیس مجتمع فن‌آوری و نوآوری دانشگاه، در راستای رسالت‌های اجتماعی دانشگاه سیستان و بلوچستان به‌عنوان دانشگاه نسل سوم (دانشگاه کارآفرین) و گسترش روحیه پژوهش محوری و پرسش گری، مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه با همکاری مجموعه کارگاه‌های آموزشی دانشگاه، اقدام به برگزاری و بازدید از مجموعه کارگاه‌های ماشین‌کاری، اتومکانیک و جوشکاری جهت آشنایی دانش آموزان پسر بازمانده از تحصیل (دانش آموزان مدارس آینده‌نگر) نمود.

در این بازدید 50 نفر از دانش آموزان، ضمن بازدید از کارگاه‌های فوق، با مفاهیم اولیه کارگاه‌های مهارت‌آموزی آشنایی پیدا نمودند.

همچنین در کارگاهی دیگر که با عنوان کارگاه تقویت تفکر پژوهشی برای کودکان کار (ویژه دختران) مشاهده کردن صحیح و تقویت تفکر پژوهشی برای 50 نفر از این نوجوانان، اجرا گردید.

گفتنی است برگزاری این دوره از کارگاه‌ها با استقبال خوبی از سوی نوجوانان همراه بود.