آژیر اورژانس فوریت های پزشکی در دانشگاه سیستان و بلو چستان به صدا در آمد.

پایگاه اورژانس فوریت های پزشکی، با حضور روسای دانشگاه های سیستان و بلوچستان، علوم پزشکی و رئیس مرکز اورژانس و فوریت های پزشکی استان افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر قادری مدیر مرکز مشاوره و خدمات درمانی دانشگاه گفت: با توجه به ابلاغیه ای که از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مبنی بر راه اندازی پایگاه اورژانس در سطح دانشگاه های کشور صادر گردیده، دانشگاه سیستان و بلوچستان نیز همگام با سایر دانشگاه ها اقدام به راه اندازی این پایگاه در دانشگاه نموده است.

وی در مورد نحوه ی راه اندازی این پایگاه گفت: براساس تفاهم نامه ای که میان دو دانشگاه منعقد گردیده، دانشگاه سیستان و بلوچستان تمامی امکانات و فضای لازم به منظور راه اندازی این پایگاه را فراهم نموده ، و دانشگاه علوم پزشکی نیز متقابلا با در اختیارگذاشتن یک دستگاه آمبولانس بنز کلاس c مجهز به دستگاه تنفس مصنوعی، الکترو شوک و تله مدیسین ( پزشکی از راه دور) و 6 تکنسین در سه شیفت و به طور شبانه روزی اقدام به ارائه خدمات اورژانسی در دانشگاه می نماید.

ایشان در مورد مزایای راه‌اندازی این پایگاه گفت: راه‌اندازی این مرکز امکان دسترسی سریع به خدمات اولیه اورژانسی و به‌موقع، در طول شبانه‌روز را برای تمامی بیماران اورژانسی ساکن پردیس دانشگاه میسر نموده، ضمن آن‌که متعاقب راه‌اندازی این پایگاه قرار است تا یک سری کلاس‌های آموزشی امداد و سوانح در فاز بعدی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردد.

در ادامه این مراسم تفاهم‌نامه‌ای میان روسای دو دانشگاه سیستان و بلوچستان و علوم پزشکی به امضاء رسید که در بخشی از تفاهم‌نامه در مورد اهداف امضاء آن آمده است: با عنایت به اولویت توجه به خدمات فوریت‌های پزشکی به پرسنل و دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان تفاهم‌نامه‌ای میان روسای دو دانشگاه باهدف تسهیل خدمات فوریت‌های پزشکی به دانشجویان و پرسنل دانشگاه سیستان و بلوچستان و افزایش سطح دسترسی دانشگاه و برقراری عدالت در ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی طبق استانداردهای سازمان اورژانس کشور در انتقال بیماران، مصدومین به نزدیک‌ترین مرکز درمانی در صورت نیاز مطابق با دستورالعمل‌های سازمان اورژانس کشور به امضاء طرفین میرسد.

گفتنی است در این مراسم چند دستگاه آمبولانس نیز به‌طور نمادین در سطح دانشگاه حرکت نمودند.