بزرگداشت روز دانشجو

مراسم گرامیداشت روز دانشجو با همایش پیاده روی در صبح روز جمعه 16 آذر ماه آغاز، و با نشست صمیمی رئیس و اعضای هیئت رئیسه و حضور پر شور دانشجویان در تالار فردوسی پایان پذیرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در ابتدای این مراسم که با استقبال پرشور و بی نظیر دانشجویان همراه بود دکتر بندانی ،رئیس دانشگاه با گرامیداشت ۱۶ آذر به عنوان نماد آزادگی و استکبارستیزی جنبش دانشجویی گفت: روز دانشجو برای ما نشانه و یادآور روشنگری، بیداری و تلاش برای روزهای بهتر قلمداد میشود.

درادامه دانشجویان و تشکل های دانشجویی دغدغه ها، مسائل و مشکلات شان را در حوزه های مختلف مطرح ، و هیئت رئیسه دانشگاه به سوالات دانشجویان پاسخ دادند.

همچنین در حاشیه مراسم گرامیداشت روز دانشجو جشن فرهنگی، ورزشی به همت اداره کل تربیت بدنی و مرکز زنان و خانواده دانشگاه  با همکاری شهرداری زاهدان و اداره کل ورزش و جوانان استان در روزجمعه 16 آذر ماه برگزارشد.

در این مراسم برنامه های متنوع فرهنگی و ورزشی و پیاده روی به مسافت 6 کیلومتر در محدوده دانشگاه برگزارشد که با استقبال پرشور دانشگاهیان همراه بود .

گفتنی است در پایان نیز هدایا و جوایز متعددی به نفرات و تیم های برتر مسابقات اهداء گردید.