آغاز به کار ششمين جشنواره دانشگاهی رويش و نمايشگاه توليدات دانشجویی (چرتکه)

ششمين جشنواره دانشگاهي رويش و نمايشگاه توليدات دانشجویی (چرتكه) ٢٩ آذرماه ٩٧ با حضور هیأت رئيسه دانشگاه، اساتید، دانشجویان و جمعی از دانشگاهها و ادارات استان آغاز به كار كرد.

به گزارش روابط عمومی و به نقل از معاونت اجتماعی و فرهنگی ، دكتر بندانی رئيس دانشگاه ضمن عرض تسليت به مناسبت ضايعه اسفناك پرپر شدن دانش آموزان خردسال مدرسه ای در زاهدان درسانحه آتش سوزی ابراز داشت اين نمايشگاه به همین دلیل با يک روز تاخير آغاز به كار كرد.

وی در ادامه از برگزارکنندگان و دانشجویان فعال دربرپایی اين نمايشگاه تقدير و تشكر نموده، و افزودند دانشگاه سيستان و بلوچستان همچنان باقوت از اجرای برنامه‌های فرهنگی و علمی دانشجويان استقبال می نماید.
دكتر بلاغت معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و دبير ششمين جشنواره دانشگاهی رويش نیز طی سخنانی، رسالت کانون‌های فرهنگی را مطابق آیین‌نامه وزارت عتف تشريح، و ضمن ارائه گزارشی بيان نمودند كه در حال حاضر ۱۷ غرفه مختص کانون‌های فرهنگی و ٢٠ غرفه ويژه توليدات دانشجويی با مشاركت دانشگاه‌های پيام نور، علوم پزشكی، مذاهب اسلامی، دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه فنی حرفه‌ای، هلال‌احمر، مركز بهداشت زاهدان و ساير نهادهای مرتبط در این مكان دايرشده است.
در پایان اين مراسم آيين افتتاح و بازديد از غرفه‌ها توسط رئیس دانشگاه با حضور خانم دکتر اسرافيليان دبير جشنواره رويش ملی برگزار شد.
گفتنی است جشنواره کانون‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با حضور ی پرشور ، فعالیت‌های یک‌ساله خود را به نمايش گذاشتند كه با استقبال دانشجويان همراه بود.

لازم به ذکر است نمايشگاه رويش تا ٣٠ آذر و نمايشگاه توليدات دانشجويی (چرتكه) به مدت يك هفته در پارک فرهنگی كوهستان برقرار می‌باشد.