(آرشیو سال 1396)

بيانيه پايگاه مقاومت شهيد زاهدي در مورد 22 بهمن

بسمه تعالي حتي اگر در تمام آمريکا مسجد بسازند و بالاي گلدسته ها شعار الله اکبر قرار بدهند هيچ وقت شعار مرگ بر آمريکا را فراموش نکنيد، چون آمريکا شيطان بزرگ است. امام خميني (ره).   دهه فجر يادآور حماسه ملت غيور و عدال...
همایش اقبال جهانی و ایده‌های ایرانی و کارگاه هنر اندیشیدن

مرکز کارآفريني دانشگاه با همکاري انجمن علمي کارآفريني اقدام به برگزاري همايش اقبال جهاني و ايده‌هاي ايراني نمود.
گشایش اولین کنفرانس بین المللی یافته‌های نوین در بیوتکنولوژی در دانشگاه سیستان و بلوچستان

اولين کنفرانس بين المللي يافته هاي نوين در بيوتکنولوژي روز سه‌شنبه بيست ونهم فروردين ۹۶ با حضور محققان و پژوهشگران در تالار امام رضا (ع) آغاز شد.
صفحه 51 از 51ابتدا   قبلی   42  43  44  45  46  47  48  49  50  [51]  بعدی   انتها