(آرشیو سال 1397)

برنامه استخر دانشگاه در سال 1397

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام دانشگاهیان محترم و آرزوی موفقیت و سربلندی در سال نو ... عید برشما عزیزان مبارک استخر دانشگاه از روز جمعه مورخ 97/1/17 طبق برنامه هفتگی قابل بهره برداری می باشد .
آیین دید و بازدید نوروزی 1397

مراسم دید و بازدید نوروزی همکاران دانشگاهی اعم از اعضای هیئت علمی، اعضای هیئت رئیسه و کارکنان دانشگاه سیستان و بلوچستان در تاریخ ۱۴ فروردین ماه، مانند سال های قبل در تالار ملاصدرا ی دانشگاه برگزار شد.
اخذ درجه علمی - پژوهشی مجله برق و الکترونیک

با کمال مسرت به اطلاع می رساند مجلهInternational Journal of industrial Electronics, control and optimizationبا صاحب‌ امتیازی دانشگاه سیستان و بلوچستان و همکاری انجمن مهندسین برق و الکترونیک ایران با سردبیری آقای دکتر سید مسعود برک...
صفحه 73 از 73ابتدا   قبلی   64  65  66  67  68  69  70  71  72  [73]  بعدی   انتها