(آرشیو سال 1398)

جشنواره صنایع‌دستی به مناسبت هفته کارآفرینی برگزار شد

به مناسبت هفته کارآفرینی، جشنواره صنایع‌دستی در روز سوم آذرماه در سالن مجتمع فناوری و نوآوری برگزار شد.
نشست دانشجویان با کارآفرین برتر مهدی صفایی برگزار شد

به مناسبت هفته کارآفرینی نشست صمیمانه دانشجویان با مهدی صفائی کارآفرین برتر در روز سوم آذر ماه در محل سالن همایش مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.
کارگاه تخصصی آموزشی سامانه (HES  ) با حضور معاون مرکز نظارت ، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد

کارگاه تخصصی آموزشی سامانه (HES ) با حضور معاون مرکز نظارت ، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد

کارگاه تخصصی آموزشی سامانه (HES  ) در روز چهارشنبه 29 آبان ماه و با حضور دکتر رحیم صفری فارفار معاون مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در محل سازمان کنفرانس مرکزی دانشگاه برگزار شد.
برگزاری کارگاه " Essay writing " در دانشکده ادبیات وعلوم انسانی

کارگاهی تحت عنوان " Essay writing "  توسط سرکار خانم دکتر فرخ لقا حیدری در تاریخ 4 آذر 1398 در محل سالن سمعی بصری دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید .
کارگاه آموزشی کوهنوردی و کوهپیمایی

برگزاری کارگاه " حرکتهای نحوی در زبان فارسی" در دانشکده ادبیات وعلوم انسانی

کارگاهی تحت عنوان " حرکتهای نحوی در زبان فارسی " توسط جناب آقای دکتر محمود عباسی در تاریخ 3 آذر  1398 در محل سالن سمعی بصری دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید.
نشست صمیمی هیات رئیسه دانشگاه با دانشجویان کارشناسی دانشکده‌های (هنر و معماری،  ادبیات و علوم انسانی) برگزار گردید

نشست صمیمی هیات رئیسه دانشگاه با دانشجویان کارشناسی دانشکده‌های (هنر و معماری، ادبیات و علوم انسانی) برگزار گردید

نشست صمیمی هیات رئیسه دانشگاه با دانشجویان کارشناسی دانشکده‌های (هنر و معماری،  ادبیات و علوم انسانی) شامگاه روز شنبه دوم آذرماه در تالار فردوسی دانشگاه برگزار شد

نشست همکاری مشترک بنیاد احسان ستاد اجرائی فرمان حضرت امام (ره) با دانشگاه سیستان و بلوچستان شامگاه روز پنج‌شنبه در محل خانه وزیر برگزار شد.
برگزاری رویداد سیاست‌گذاری و استارتاپی در حوزه توسعه پایدار سیستان و بلوچستان

به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی بزرگ‌ترین رویداد سیاست‌گذاری و استارتاپی در حوزه توسعه پایدار استان سیستان و بلوچستان با همکاری بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، در روزهای 29 آبان الی 1 آذر 1398 در محل مجتمع فناوری...
صفحه 10 از 51ابتدا   قبلی   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  بعدی   انتها