(آرشیو ماه خرداد 1396)
وداع پرشوردانشگاهیان دانشگاه سیستان وبلوچستان با پیکر مطهر شهید عملیات ضدتروریستی

وداع پرشوردانشگاهیان دانشگاه سیستان وبلوچستان باپیکر مطهر شهید «حسن عشوری» از سربازان گمنام امام زمان(عج) ، شامگاه روز پنج شنبه 25 خردادماه در مسجد قائم این دانشگاه صورت گرفت.
ساخت کتابخانه توسط بنیاد قلم چی در دانشگاه اجرایی شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، طی مراسمی با حضور مهندس قلم چی و همکاران، اعضای هیئت‌مدیره مجمع خیرین مدرسه‌ساز کل کشور، مدیران سازمان نوسازی مدارس و ریاست دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران این چک به دکتر فیروزی جهان تیغ نماینده دانشگ...
برگزاری اردوی فرهنگی و ضیافت افطاری در باغ امام علی (ع)

به مناسبت بزرگداشت سوم خردادماه، سالروز آزاد سازی خرمشهر، اردوی یک‌روزه در باغ امام علی (ع) ویژه کارکنان و اعضای هیئت‌علمی دانشگاه برگزار شد.
 جلسه جزء خوانی قرآن کریم به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره 175 شهید غواص

به مناسبت شب های قدر و گرامیداشت یاد و خاطره 175 شهید غواص، جلسه جزء خوانی قرآن کریم با حضور قاریان برجسته کشور، "استاد اسماعیلی" و "استاد سرگزی" در محل سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
برگزاری نشست کارگروه‌های تخصصی اصلاح و بهبود فرآیندهای سازمانی دانشگاه

نشست"مدیریت فرآیند در سازمان "صبح روز شنبه۹۶/۳/۲۰ در سالن کنفرانس‌های سازمان مرکزی برگزار شد.

دسترسی آنلاین به پایگاه Springer

به اطلاع اعضا محترم هيئت علمي و دانشجويان محترم مي رساند دسترسي آنلاين به پايگاه Springer برقرار شده و هم اکنون کليه کاربران بدون محدوديت مي توانند مقالات خود را مستقيما از طريق پايگاه فوق دانلود نمايند.

لیست کتب صوتی فارسی و لاتین

ليست کتب صوتي فارسي و لاتين موجود در پايگاه کتابخانه مرکزي دانشگاه در لينک جستجو کتب الکترونيکي قابل دسترس مي باشد.
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در دانشگاه

در نخستین روز از ماه مبارک رمضان محفل انس با قرآن کریم با حضور قاری ممتاز کشوری آقای مصطفی سرگزی در سالن اجتماعات سازمان مرکزی دانشگاه آغاز شد.