(آرشیو ماه مرداد 1397)
دیدار رئیس مرکز اطلاعات سازمان ملل متحد در تهران از دانشگاه سیستان وبلوچستان

ماریا دوتسنکو، رئیس مرکز اطلاعات سازمان ملل متحد در تهران، سه شنبه شب با رئیس و مسئولین دانشگاه سیستان و بلوچستان دیدار وگفتگو کرد.
 بازدید رئیس امور آموزش عالی، تحقیقات وفناوری سازمان برنامه وبودجه کشور از دانشگاه

دکتر گرایی نژاد رئیس امور آموزش عالی، تحقیقات و فناوری سازمان برنامه و بودجه کل کشور و هیئت همراه روز شنبه 97/5/27 از فضاهای آموزشی و پروژه های عمرانی در دست ساخت دانشگاه سیستان و بلوچستان بازدید نمودند.
موفقیت یکی از واحدهای فناور مجتمع فناوری و نواوری دانشگاه سیستان و بلوچستان

موفقیت یکی از واحدهای فناور مجتمع فناوری و نواوری دانشگاه سیستان و بلوچستان امیر گلستانه مخترع جوان زاهدانی در زمینه اختراع و ساخت هواپیمای بدون سرنشین مقام نخست مسابقات هوا فضا در کشور کره جنوبی را کسب کرد. وی فعالیت‌های خو...
استفاده از نانو الیاف پلیمری در تصفیه آب و پساب توسط محققان دانشگاه سیستان وبلوچستان

محققان دانشگاه سیستان و بلوچستان موفق به ساخت غشاهایی با ساختار کاملا' کنترل شده از نانوالیاف پلیمری شده اند که می‌تواند با کارایی بالا در تصفیه آب و پساب مورد استفاده قرار گیرد.
سوت پایان چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاهها و موسسات عالی کشور در شیراز

بزرگترین رقابت فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور در شیراز با حضور قریب 4500 دانشجو از 120 دانشگاه کشور به مدت 20 روز به کار خود پایان داد.
برگزاری اولین جلسه کارگروه علم و فناوری استان پیرامون بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی

اولین جلسه کارگروه علم و فناوری استان صبح روزیکشنبه 97/5/14 در سالن کنفرانس حوزه ریاست دانشگاه برگزارشد.
اجرای شبکه داخلی گاز رسانی دانشگاه همگام با سایر پروژه های عمرانی درایام تابستان

اجرای شبکه داخلی گاز رسانی دانشگاه از اول تیرماه سال جاری آغاز شد.