(آرشیو سال 1399)

با صدور پیامی، وزیر علوم، روز خبرنگار را تبریک گفت

دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در آستانه ۱۷مردادماه؛ روز خبرنگار، با صدور پیامی، روز خبرنگار را به تمامی خبرنگاران و تلاش گران عرصه رسانه، خبر و آگاهی تبریک گفت.
پیام رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان بمناسبت روز خبرنگار

به مناسبت فرارسیدن روز خبرنگار دکتر غلامرضا رضائی ریاست دانشگاه سیستان وبلوچستان، با صدور پیامی روز خبرنگار را تبریک گفت، متن پیام بدین شرح است:
دومین نشست عادی از دوره هفتم هیات امنای دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزارشد

دومین نشست عادی از دوره هفتم هیات امنای دانشگاه سیستان و بلوچستان در روز دوشنبه مورخ 99/05/13 به صورت مجازی برگزار گردید.
آزمون دکتری سال ۱۳۹۹ همزمان با سراسر کشور در استان برگزارشد

آزمون دکتری سال ۱۳۹۹ روز پنجشنبه ۹ مرداد ماه همزمان با سراسر کشور در استان سیستان و بلوچستان با حضور ۳۷۲۰ داوطلب در شهرهای زابل زاهدان ایرانشهر و چابهار برگزار گردید.
ساخت دبستان نیکان در روستای محمد آباد سازینک شهرستان خاش

به همت اساتید دانشگاه سیستان و بلوچستان و برخی همکاران از داخل و خارج کشور دبستان نیکان احداث گردید.

پذیرش دانشجوی بین المللی در نیمسال اول تحصیلی 1400-1399 به صورت آموزش الکترونیک

دانشگاه سیستان و بلوچستان از میان متقاضیان بین المللی (غیر ایرانی) ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، بر اساس آیین نامه پذیرش دانشجویان بین المللی (غیر ایرانی)، دستور العمل اجرایی مربوطه و شرایط پذیرش دان...
با مجوز سازمان سنجش برگزار شد

آزمون ورودی دبیرستانهای (دوره دوم‌ متوسطه) دانشگاه سیستان و بلوچستان بطور همزمان در پردیس زاهدان و دانشکده صنعت و معدن خاش صبح جمعه ۳ مردادماه برگزارشد.
آزمون ورودی دبیرستانهای دانشگاه با مجوز سازمان سنجش برگزار شد

آزمون ورودی دبیرستانهای دانشگاه صبح جمعه ۳ مردادماه در شهرستان خاش برگزارشد.
هفته آینده صورت می‌گیرد: برگزاری نخستین کنفرانس بین‌المللی مجازی باستانشناسی ایران و مناطق همجوار

دبیر علمی کنفرانس بین‌المللی مجازی باستانشناسی ایران و مناطق همجوار گفت: این کنفرانس سی‌ام و سی و یکم تیر ماه سال جاری بصورت مجازی برگزار خواهد شد.
صفحه 1 از 10ابتدا   قبلی   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  بعدی   انتها