اخبار دانشگاه

بازدید هیات رئیسه دانشگاه از ستاد خدمات رسانی زائرین پاکستانی واقع در پایانه مرزی میرجاوه انجام شد

بازدید دکتر غلامرضا رضائی رئیس دانشگاه به همراه تنی چند از اعضای هیات رئیسه از ستاد خدمات رسانی زائرین پاکستانی واقع در پایانه مرزی میرجاوه بعد از ظهر روز دوشنبه صورت پذیرفت.
 نمایشگاه آثار و توانمندی‌های دانشجویان دانشکده هنر با حضور رئیس دانشگاه افتتاح شد

نمایشگاه آثار و توانمندی‌های دانشجویان صنایع‌دستی و فرش در گالری هنر واقع در فن بازار دانشگاه پیش از ظهر امروز (دوشنبه) با حضور دکتر غلامرضا رضائی رئیس دانشگاه افتتاح شد.
نشست عضو شورای بورس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با دانشجویان بین‌الملل دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد

جلسه‌ی معارفه‌ی دانشجویان بین‌الملل دانشگاه با دکتر گنجی عضو شورای بورس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در روز پنج‌شنبه مورخ ۹۸/۷/۱۸ در تالار معراج برگزار شد.

دکتر گنجی مدیر عامل موسسه خردورزان ملل و عضو شورای بورس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاه سیستان و بلوچستان بازدید کرد.
دانشگاه های سیستان و بلوچستان و پیام نور تفاهم نامه همکاری امضاء نمودند.

طی نشستی با حضور روسای دانشگاه های سیستان و بلوچستان و پیام نور تفاهم نامه همکاری علمی و پژوهشی به امضاء طرفین رسید.
نشست صمیمانه دانشجویان با کارآفرین برتر "مهندس محمود رضا هدایتی" برگزار شد.

نشست تخصصی دانشجویان با کارآفرین برتر محمود رضا هدایتی مورخ 98/7/17 در سالن همایش مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.
جلسه هم‌اندیشی کرسی‌های نظریه‌پردازی دانشگاه برگزار شد

جلسه هم‌اندیشی کرسی‌های نظریه‌پردازی دانشگاه با حضور استادان دانشگاه، ظهر روز یکشنبه در محل معاونت پژوهشی برگزار شد.
کسب "فلوشیپ مطالعاتی (غیر سکونتی ) اتحادیه بین المللی مطالعات جمعیت فرانسه" توسط عضو هیات علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان

دکتر خدیجه اسدی سروستانی عضو هیات علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی موفق به دریافت فلوشیپ مطالعاتی (غیر سکونتی) از اتحادیه بین المللی مطالعات جمعیت از کشور فرانسه شد.
 عضو هیات علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان به سمت رئیس کمیته فنی INEC/TC105 فناوری های پیل سوختی منصوب شد.

طی حکمی از سوی رئیس کمیته ملی برق و الکترونیک ایران دکتر عبدالرضا صمیمی به عنوان رئیس کمیته فنی INEC/TC105 فناوری های پیل سوختی منصوب شد.
افتخار آفرینی دانشجویان دانشکده هنر در جشنواره پایان نامه های برتر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان ، پایان نامه های تنی چند از دانشجویان دانشکده هنر در جشنواره پایان نامه های برتر» حائز کسب رتبه گردیده اندکه اسامی این عزیزان به شرح زیر آمده است: - پایان نامه مسعود رحیمی ص...
صفحه 5 از 50ابتدا   قبلی   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  بعدی   انتها