اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

بیانیه دانشگاه سیستان و بلوچستان در محکومیت رژیم اشغالگر قدس

روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان در محکومیت جنایات رژیم اشغالگر قدس بیانیه ای صادر کرد.
برگزاری آیین بزرگداشت مقام شامخ معلم در دانشگاه

همزمان با سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری، آیین بزرگداشت مقام شامخ معلم بصورت مجازی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد
اجرای طرح پویش قرآنی: "در بهشت" در دانشگاه‌های سیستان وبلوچستان

طرح "پویش قرآنی در بهشت" در ماه مبارک رمضان با هدایت دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در سراسر دانشگاه‌های استان اجرا می‌شود.
پیام ریاست دانشگاه به مناسبت گرامیداشت سالروز شهادت استاد مطهری و روز معلم

دکتر غلامرضا رضایی رییس دانشگاه سیستان و بلوچستان به مناسبت گرامیداشت سالروز شهادت استاد مطهری و روز معلم پیامی صادر کرد.
برگزاری دومین کنفرانس بین المللی بیابان لوت با رویکرد گردشگری

دومین کنفرانس بین المللی بیابان لوت با رویکرد گردشگری با شرکت اندیشمندان و محققین برجسته ملی و بین المللی در روز پنجشنبه 9 اردیبهشت ماه 1400 در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد
برگزاری پنجمین نشست مشترک علمی با دانشگاه کابل

پنجمین دور این گفتگوها در تاریخ 1400/2/1 بصورت وبیناری میان روسا و مدیران گروه‌های دانشکده مهندسی شهید نیکبخت، دانشکده برق و کامپیوتر و دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه سیستان و بلوچستان با همتایان خود در دانشگاه کابل برگزار گردید....
پیام تسلیت دانشگاهیان به مناسبت درگذشت استاد بسیجی دکتر ابراهیم حدادی

امضا تفاهم نامه همکاری علمی

تفاهم نامه همکاری مشترک فی مابین دانشگاه سیستان و بلوچستان، سازمان پژوهش¬های علمی و صنعتی ایران و مرکز منطقه¬ای علوم و انتقال فناوری اتحادیه کشورهای حاشیه اقیانوس هند به امضا رسید.
اهدای بسته آموزشی به کانون هموفیلی استان در روز جهانی هموفیلی

به مناسبت روز جهانی هموفیلی (17 آپریل مصادف با 28 فروردین) موشن گرافی آموزشی در این زمینه از طرف مرکز نوآوری اجتماعی دانشگاه سیستان و بلوچستان به کانون هموفیلی استان سیستان و بلوچستان اهدا شد
تقدیر دبیرخانه هیات حمایت از کرسی های نظریه پردازی ،نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی از عضو هیات علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان

دبیرخانه هیات حمایت از کرسی های نظریه پردازی ،نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی از دکتر عبدالرسول حسنی فر به عنوان مدیر برتر مرکز کرسی های نظریه پردازی تقدیر کرد.
صفحه 64 از 137ابتدا   قبلی   59  60  61  62  63  [64]  65  66  67  68  بعدی   انتها