اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

انتصاب دکتر رضایی به عنوان رییس دانشگاه معین استان

وزیر علوم تحقیقات و فناوری طی حکمی دکتر غلامرضا رضایی را به عنوان رییس دانشگاه معین استان منصوب کرد.
 پیام تسلیت ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان بمناسبت به شهادت رسیدن دکتر محسن فخری‌زاده

به مناسبت شهادت رسیدن دکتر محسن فخری‌زاده دانشمند ایرانی پیام تسلیتی از سوی ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان صادر شد متن پیام بدین شرح است:
امضاء تفاهم‌نامه با دانشگاه عالی دفاع ملی و قرارگاه منطقه‌ای قدس

تفاهم‌نامه همکاری چند جانبه دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی، قرارگاه منطقه‌ای قدس نزسا و دانشگاه سیستان و بلوچستان منعقد گردید
برگزاری نمایشگاه نقوش طراحی سنتی عضو هیات علمی دانشکده هنر و معماری

نمایشگاه نقوش طراحی سنتی ابوالقاسم نعمت شهربابکی عضو هیات علمی دانشکده هنر و معماری برگزارشد
برگزاری نمایشگاه تخصصی لعاب احیاء در مرکز کارآفرینی دانشگاه سیستان و بلوچستان

نمایشگاه تخصصی لعاب احیاء در مرکز کارآفرینی دانشگاه به مناسبت هفته پژوهش، تحقیق و پژوهش برگزارشد.
 نشست آنلاین مهندس چمنیان چهره موفق برجسته کارآفرینی کشوربرگزارشد

نشست آنلاین مهندس چمنیان چهره موفق برجسته کارآفرینی کشور با همکاری مجتمع فناوری و نوآوری و مورخ 99/9/1 برگزار گردید.
سمینار ضررورت شتابدهی با توسعه فرهنگ کارآفرینی برگزارشد

سمینار ضررورت شتابدهی با توسعه فرهنگ کارآفرینی با حضور دکتر رودینی مورخ 99/9/2 با همکاری مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی برگزار گردید.
جلسه کارگروه آبزی‌پروری در دانشگاه برگزارشد

جلسه کارگروه آبزی‌پروری با حضور دکتر رضایی ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان، کردی معاون پژوهشی و قنبری فردی مدیر گروه زیست شناسی، پیری عضو هیات علمی دانشگاه ولایت ایرانشهر، شهلی بر مدیر کل شیلات چابهار، دکتر نصیری معاون توسعه آبزی ...
بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از کارگاه تولید ماسک دانشگاه سیستان وبلوچستان

دکتر هاشمی شهری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و معاونین آن دانشگاه از کارگاه تولید ماسک دانشگاه سیستان وبلوچستان بازدید کردند. (گزارش تصویری این بازدید تقدیم می گردد)
برگزاری کرسی ترویجی «تبیین نقش زمان دستوری در انتقال مفاهیم قرآن با روش معناشناسی شناختی»

کرسی ترویجی با عنوان تبیین نقش زمان دستوری در انتقال مفاهیم قرآن با روش معناشناسی شناختی در روز سه شنبه 21 آبان در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.
صفحه 72 از 137ابتدا   قبلی   67  68  69  70  71  [72]  73  74  75  76  بعدی   انتها