جلسه هم اندیشی  مدیرعامل راه آهن ، با اساتید دانشگاه سیستان و بلوچستان

جلسه هم اندیشی مدیرعامل راه آهن ، با اساتید دانشگاه سیستان و بلوچستان

جلسه هم اندیشی دکتر محمدزاده معاون وزیر و مدیر عامل راه آهن و دکتر باقری ، مشاور و دستیار ویژه وزیر راه و شهرسازی با اساتید دانشگاه در سالن کنفرانس حوزه رياست دانشگاه برگزار شد.
اردوی آماده سازی قهرمانان ورزشی جهت شرکت در چهاردهمین المپیاد دانشجویان سراسر کشور

به منظور شرکت در رقابت های چهاردهمین المپیاد ورزشی دانشجویان سراسر کشور که تابستان امسال به میزبانی دانشگاه شیراز برگزار میگردد، اردوی آماده سازی تیم های ورزشی دانشگاه بر پا شده است.
از سوی مقام عالی وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری دکتربندانی به سمت مدیر شبکه ملی جامعه و دانشگاه استان سیستان وبلوچستان منصوب شد

طی حکمی از سوی دکتر منصور غلامی وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری دکتر علیرضا بندانی، به مدت دوسال به سمت مدیر شبکه ملی جامعه و دانشگاه استان سیستان وبلوچستان منصوب شد.
رئیس دانشکده الهیات ومعارف اسلامی ابقاء شد

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه ، دکتر محمدرضا کیخا در سمت ریاست دانشکده الهیات و معارف اسلامی ابقاءگردید.
رئیس دانشکده فنی ومهندسی شهید نیکبخت ابقاء شد

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه ، دکتر داوود محبی کلهری در سمت ریاست دانشکده فنی ومهندسی شهید نیکبخت ابقاءگردید.
رئیس دانشکده مدیریت واقتصاد ابقاء شد

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه ، دکتر نورمحمد یعقوبی  در سمت ریاست دانشکده مدیریت و اقتصاد ابقاءگردید.
رئیس دانشکده ریاضی منصوب شد

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه ، دکتر حسن رضایی به سمت دانشکده ریاضی منصوب شد.
دهمین نشست کمیسیون دائمی از دوره ششم هیئت‌امناء دانشگاه سیستان و بلوچستان

دهمین نشست کمیسیون دائمی ازدوره ششم هیئت‌امنای دانشگاه صبح روز چهارشنبه سیزدهم تیرماه  97در سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزار شد.
رئیس دانشکده علوم پایه ابقاء شد

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه ، دکتر علی ابراهیمی در سمت ریاست دانشکده علوم پایه ابقاءگردید.
کسب سطح ۳ آمادگی فناوری (TRL) توسط یکی از واحدهای فناور مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه

یکی از واحدهای فناور  مستقر درمجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه سیستان وبلوچستان موفق به کسب سطح ۳ آمادگی فناوری (TRL) گردید.
صفحه 1 از 25ابتدا   قبلی   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  بعدی   انتها