اولین شماره از مجله مطالعات اجتماعی اقوام منتشر شد

نخستین شماره مجله مطالعات اجتماعی اقوام دانشگاه سیستان و بلوچستان منتشر شد.
سرپرست حوزه ی مدیریت امور پژوهشی دانشگاه منصوب شد

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه ، دکتر علی اکبر مهماندوست خواجه داد به سمت سرپرست حوزه ی مدیریت امور پژوهشی دانشگاه منصوب شد.
در آستانه 22 اسفند ماه روز ملی بزرگداشت شهداء رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان به دیدار خانواده شهدا رفت

به مناسبت روز بزرگداشت شهداء ریاست دانشگاه به همراه هیئتی جهت تکریم و گرامیداشت این روز ، به دیدار خانواده‌ شهدا رفت.
سرپرست مجتمع آموزشی دانشگاه منصوب شد

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه، دکتر فرانک حسین زاده سلجوقی به عنوان سرپرست مجتمع آموزشی دانشگاه منصوب شد.
رئیس دانشکده هنر ومعماری  دانشگاه منصوب شد

رئیس دانشکده هنر ومعماری دانشگاه منصوب شد

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه ، دکتر زهرا حسین آبادی  به سمت ریاست دانشکده هنر ومعماری دانشگاه منصوب شد.
مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان دانشگاه منصوب شد

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه، دکتر افسانه مرزیه به سمت مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان دانشگاه منصوب شد.
به منظور همکاری علمی ، استاد دانشگاه نیزوا از کشور عمان  وارد دانشگاه سیستان و بلوچستان شد

به منظور همکاری علمی ، استاد دانشگاه نیزوا از کشور عمان وارد دانشگاه سیستان و بلوچستان شد

به دعوت پژوهشکده علوم باستان شناسی دکتر عبدالله بن سیف الغفری استاد و پژوهشگر دانشگاه نیزوا از کشور عمان جهت همکاری علمی وارد این دانشگاه شد.
ساخت رگ‌ مصنوعی با قطر کوچک در دانشگاه سیستان و بلوچستان( با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد)

دکتر داود محبی کلهری عضو هیات علمی  دانشگاه سیستان و بلوچستان از تولید و ساخت موفقیت‌آمیز رگ‌ مصنوعی با قطر کوچک با کمک فناوری نانو در دانشکده مهندسی شهید نیکبخت دانشگاه سیستان و بلوچستان خبر داد.
دکترعیسی  ابراهیم زاده آکباد، به عضویت کارگروه تخصصی علوم جغرافیایی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منصوب شد

دکترعیسی ابراهیم زاده آکباد، به عضویت کارگروه تخصصی علوم جغرافیایی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منصوب شد

با حکم دکتر مجتبی شریعتی نیاسر معاون آموزشی وزارت علوم، دکتر عیسی ابراهیم زاده آکباد، به عضویت کارگروه تخصصی علوم جغرافیایی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منصوب شد.
بیستمین همایش شیمی معدنی ایران به میزبانی دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزارشد

بیستمین همایش شیمی معدنی ایران به میزبانی دانشگاه سیستان و بلوچستان صبح امروز (شنبه) در تالار امام رضا (ع) آغاز شد
صفحه 1 از 37ابتدا   قبلی   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  بعدی   انتها